Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili ciğerin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele aldatmaınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile önem kırmızıır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı etkili birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapılarını vazıh saklamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde bapları kilitli kullanmak yürekin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Son yıllarda iş yerlerinde geriış gösteren haramilik kadar durumlar iş yeri eminği konusunda çeşitli kasavetları da…

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Yangın Çıkış Kapısı Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bunlar kadar âdemoğlu trafiğinin çokça ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları ülke izni alabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en munis hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page